Basar for misjonsprosjektet

Publisert dato: 05.04.2017

Basar for misjonsprosjektet

Vi fekk inn kr.20784,- på Basaren 30.april. Takk til alle som har kjøpt lodd, laga og gjeve gevinstar, og særskilt takk til konfirmantgruppa Misjon og Hobby.

30.april skal vi ha misjonsbasar etter gudstenesta.

Du kan kjøpa lodd i loddbøker på kyrkjekontoret. Lodda kostar kr.10,- per stk.

Basaren skal vera i prestegarden og vi skal ha åresal på basaren.

Vi skal servera etiopisk festmat (popcorn), anna etiopisk mat og kaker.

Velkomen!

Påskemåltid for familien

Publisert dato: 05.04.2017

Påskemåltid for familien

Både Kfuk-Kfum og Israelsmisjonen har laga opplegg for kristen påskemåltidfering.

Vi har i mange år feira eit slikt måltid på påskeafta. Det er like spennande som middagen på Jolafta.

Her finn du oppskrift og hefte for eit enkelt opplegg som høver godt i lag med familie og born.

Heftet er laga av sokneprest Boge.

Teser i Vangskyrkja

Publisert dato: 19.01.2017

Teser i Vangskyrkja

I Vangskyrkja har vi sett opp to dører, der vi kan hengja opp teser, som vi vil diskutera. Har du eit engasjement med kva kyrkja er og skal vera, vil vi gjerna få høyra. Kvar søndag vil vi hengja opp ei ny tese etter gudstenesta. Dei som vil kan melda i frå til sokneprest Kjersti Brakestad Boge og få hengja opp si tese.

Fleire artiklar
24. mai 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Voss kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando